Волонтери ГО “Наше Поділля” розповіли про свій досвід волонтерства під час відкритої презентації «Erasmus+ Day» у Вінниці

Під час зустрічі волонтери громадських організацій Наше Поділля та Пангея Ультима розповіли чому вони вирішили стати волонтерами та чим вони займаються будучи волонтерами. Також удачники зустрічі поділились які можливості відкриваються перед волонтерами програми Еразмус+  та як стати учасником цієї програми.

На зустрічі також були волонтери з Європи, що перебувають в Україні. Це австрієць – Ноа Зухна та італійка- Елеонора Санті. Вони поділилися своїми враженнями від країни, розповіли певні лайфхаки та закликали молодь використовувати всі можливості.

Вінницькій молоді розповідали про безкоштовне життя у Європі

Учасники також почути цікаву розповідь про досвід волонтерки з України в Іспанії та волонтера у Німеччині. Ірина Котик розповіла про свою волонтерську діяльність у іспанській школі. А Андрій про особливості викладання у німецькому дитячому садочку.

Далі всі учасники мали зможу дізнатися про діючі проекти на які можна подавати заявки. Головні вимоги – це знання англійської мови біометричний паспорт, вік від 18 до 30 років та вмотивованість. Знайти ці проекти можна за посиланням

Вінницькій молоді розповідали про безкоштовне життя у Європі

Організовали зустріч ГО “Наше Поділля” та  «Пангея Ультіма».

ERASMUS+ – це програма Європейського Союзу, що підтримує проекти міжнародної співпраці, партнерства, заходи і мобільність у сфері освіти, підготовки, молоді і спорту на період з 2014 по 2020 року.

Взяти участь в програмі

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *